Të Fundit

Ujë i pijshëm me pikatore
0:20
xhenikea_ndoj
4 Views · 7 days ago
Sa i vështirë ndryshimi!
0:16
xhenikea_ndoj
5 Views · 18 days ago
⁣Sa vlerë ka një diplomë?
0:18
xhenikea_ndoj
13 Views · 18 days ago
Tirana - pluhur dhe kaos
0:10
xhenikea_ndoj
4 Views · 1 month ago
Humor pandemie
0:13
xhenikea_ndoj
6 Views · 2 months ago
Covid-19 pushton lajmet
0:24
xhenikea_ndoj
6 Views · 2 months ago
Show more