Fituesit e konkursit të tretë me video Tik Tok

 

Qendra shqiptare MediaLook, në kuadrin e projektit Tik – Tok Corruption Albania, mbështetur nga Ambasada e Zvicrës, shpall 5 fituesit e konkursit të trete me video Tik Tok.

Bordi etik i projektit ka zgjedhur mes 18 videove konkurruese të filtruara për raundin final duke votuar 5 videot më cilësore të realizuara nga të rinjtë shqiptarë.

Pesë fituesit e honorarëve dinjitoze për këto produksione vijnë nga fusha e arkitekturës, inxhinierive elektronike e informatike si dhe nga fusha e gazetarisë. Ata trajtojnë problematike mbi korrupsionin dhe çështje të tjera sociale.

Renditja e fituesve:

Nr.

Tema

Autori

Fusha e studimeve

1.

Sistemi arsimor në Shqipëri

Xhenikea Ndoj

Arkitekture

2.

Korrupsioni me vendet e punës

Bjorvi Kola

Inxhinieri elektronike

3.

Çfarë mbjellin ata...

Rudina Maraj

Inxhinieri informatike

4.

Studenti dhe profesori

Klea Kapllani

Gazetari

5.

We don’t care about you

Geralda Sulaj

Gazetari


1. Sistemi arsimor në Shqipëri - Xhenikea Ndoj

2.Korrupsioni me vendet e punës - Bjorvi Kola

3.Çfarë mbjellin ata... - Rudina Maraj

4. Studenti dhe profesori - Klea Kapllani

5. We don’t care about you - Geralda SulajComments 0

No comments found