Të Fundit

Miku i fortë!
0:17
xhenikea_ndoj
6 Views · 2 months ago
Sipas moshës edhe "haraçi"
0:29
klotilda_kola
12 Views · 2 months ago
Dhimbja që mbahet përbrenda
0:09
klotilda_kola
19 Views · 2 months ago
Së bashku në një pjatë
0:20
Konkurs Tik Tok
17 Views · 2 months ago
⁣Leksioni!
0:47
Konkurs Tik Tok
24 Views · 2 months ago
"Goditja" e ekonomisë!
0:12
Konkurs Tik Tok
14 Views · 2 months ago
Tërmeti i dytë
0:31
Konkurs Tik Tok
13 Views · 2 months ago
Premtimet që avullojnë
0:08
ester_kurrizo
7 Views · 2 months ago
Shtypja - Suada Abdurrahmani
0:11
Konkurs Tik Tok
28 Views · 2 months ago
Duar mëkatare - Kisiela Buzo
0:35
Konkurs Tik Tok
34 Views · 2 months ago
⁣Të ngopesh me lugë bosh
0:10
klotilda_kola
2 Views · 2 months ago
Më mirë tërmeti se sa gjoba
0:11
klevis_mehaj
5 Views · 2 months ago
Fati i gomerëve në Shqipëri
0:17
klevis_mehaj
3 Views · 2 months ago
Memet e zgjedhjeve amerikane
0:08
kristina_blana
3 Views · 2 months ago
Votimi dhe durimi
0:17
xhenikea_ndoj
4 Views · 2 months ago
Ndihmë ekonomike apo....
0:16
klotilda_kola
27 Views · 2 months ago

Showing 1 out of 11