watermark logo

Bizneset e vogla, kokëulur para koronës

7 Views
ester_kurrizo
0
Published on 01 Sep 2020 / In Other

Bizneset e vogla, përballë corona virusit, janë të pafuqishme për të mbijetuar.

Qepena të mbyllur, punonjës të papaguar dhe borxhe pa fund, kjo është panorama e trishtë e gjysmës së parë të 2020.

Show more
0 Comments sort Sort By