watermark logo

Bizneset që lulëzuan në kohë pandemie

864 Views
klotilda_kola
0
Published on 07 Jun 2020 / In Kryesore

⁣Karantina ishte nje periudhe e merzitshme per nje pjese te popullsise por fatmiresisht per disa kategori biznesesh ishte teper bujare. Nepermjet videos kam dashur te shpreh te dy gjendjet e krijuara, me muziken perkatese ne sfond dhe efektet e programit.

Show more
0 Comments sort Sort By