watermark logo

Covid-19 dhe rregullat e çuditshme në shkolla

8 Views
klotilda_kola
0
Published on 03 Sep 2020 / In Other

⁣Njoftimet e shumta për rihapjen e shkollave po i bëjnë nxënësit edhe më konfuzë. I fundit prej tyresh thotë se çdo nxënës, për nevojat e tij personale, do të shoqërohet nga mësuesi. Natyrshëm lind pyetja - sa mësues duhet të jenë të gatshëm për të shoqëruar gjithë këta nxënës???

Show more
0 Comments sort Sort By