watermark logo

Covid-19, si po e ndryshon mësimdhënien

14 Views
ester_kurrizo
0
Published on 01 Sep 2020 / In Other

Mësimi dhe shkolla, tani e tutje, do të jenë shumë ndryshe.
Covid-19 duket se ka tjetërsuar rrënjësisht mënyrën klasike të të mësuarit.
Ndoshta përgjithmonë...

Show more
0 Comments sort Sort By