watermark logo

Dy fytyrat e politikanëve - para dhe pas fushatës

5 Views
klotilda_kola
0
Published on 21 Sep 2020 / In Other

Gjatë fushatës zgjedhore politikanët na mbushin me premtime.
Krejt tjetër gjë ndodh pasi marrin votën tonë.
Aq ndryshojnë sa duket se nuk janë më të njejtët.

Show more
0 Comments sort Sort By