watermark logo

Kur pensionin ta "kullufit" farmacia

16 Views
klotilda_kola
0
Published on 09 Oct 2020 / In Kryesore

Pensioni është shpesh e vetmja e ardhur që ka për të jetuar mosha e tretë.
Kuptohet që e presin me padurim. Por... ai është një e ardhur minimale sa shpesh mjafton vetëm për të paguar detyrimet mujore dhe ilaçet.

Show more
0 Comments sort Sort By