watermark logo

Up next


Kur sekretarja e shkollës t'a vështirëson jetën

15 Views
klotilda_kola
0
Published on 21 Sep 2020 / In Other

⁣Komunikimi është çelësi i zgjidhjes të çdo problemi dhe detyre e çdo punonjësi të administratës.
Por.... në sekretaritë e disa fakulteteve nuk ndodh kështu dhe ai që e pëson është gjithmonë studenti.

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next