watermark logo

Up next


Kursim, kursim deri në pikën e fundit të ujit

17 Views
klotilda_kola
0
Published on 21 Sep 2020 / In Kryesore

Faturat e energjisë elektrike, në fund të muajit janë një barrë e rëndë, sidomos kur shuma është e lartë.
Dhe zgjidhja është vetëm një - kursimi

Show more
0 Comments sort Sort By