watermark logo

Maturantët gjatë mësimit online dhe në provim

57 Views
ester_kurrizo
0
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

Video synon t⁣ë sjell⁣ë kontrastin dhe shperdorimin e koh⁣ës nga ana e maturant⁣ëve p⁣ërgjat⁣ë zhvillimit ⁣t⁣ë m⁣ësimdh⁣ënies online, gabim t⁣ë cilin nd⁣ërgjegj⁣ësohen dhe e kuptojn⁣ë vet⁣ëm ne or⁣ën e provimit.

Show more
0 Comments sort Sort By