watermark logo

Media që "bën lëmsh" publikun

6 Views
ester_kurrizo
0
Published on 02 Oct 2020 / In Other

Transformimi dhe tjetërsimi i lajmeve nga media të ndryshme po krijon një çoroditje te publiku. Zmadhimi i ngjarjeve dhe situatave ka krijuar panik dhe frikë, përveç faktit të dezinformimit.

Show more
0 Comments sort Sort By