watermark logo

Mesimi ne auditor ne epoken e Covid-19

309 Views
klotilda_kola
0
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

⁣Videoja me ane te nocioneve te humorit shfaq nje situate te perditshme neper auditore, si supozohet te jete ne periudhen e koronavirusit me distancat qe duhet te mbajne studentet neper klasa. Veshtiresi ne background-et qe duhet ta benin sa me te larget dhe te hiperbolizuar distancen.

Show more
0 Comments sort Sort By