watermark logo

Mesimi online ne karantine

68 Views
xhenikea_ndoj
1
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

⁣Mesimi online nuk este aq efikas sa duhet pasi duke shtuar dhe aspektin e ngarkeses psikologjike nga karantina, perqendrimi i studenteve eshte i ulet. Takimet ne Zoom zgjasin afro 40 minuta dhe te gjithe mezi presin te mbarojne leksionet.

Show more
0 Comments sort Sort By