watermark logo

Mesuesi, on and off the record

124 Views
xhenikea_ndoj
1
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

⁣Mesimdhenia online ka qene e vetmja rrugezgjidhje gjate kesaj pandemie. Po hasim veshtiresi te shumta jo vetem ne nxenie, por dhe per shkak te problemeve teknike qe ndodhin gjate komunikimit. Mendoj qe shumices nga ne I ka ndodhur te harroje videon apo mikrofonin hapur. Nje rast I tille eshte trajtuar dhe ne kete video ku tregohet sjellja e mesueses gjate shpjegimit dhe ne momentin qe mendon qe nuk degjohet me.

Show more
0 Comments sort Sort By