watermark logo

Në kaosin dhe pluhurin e rrugëve të Tiranës

20 Views
klotilda_kola
0
Published on 10 Sep 2020 / In Kryesore

⁣Promovimi dhe reklamimi është pjesë e punës, por gjithmonë në kohën e caktuar. ⁣Fatkeqësisht për shumë projekte nuk ndodh kështu. ⁣E tillë është gjendja e projekteve të rrugëve në Shqipëri…fillimisht me premtime të ëmbla e më pas kaos e pluhur pa fund...

Show more
0 Comments sort Sort By