watermark logo

Në pritje të email-it po pastroj shtëpinë

3 Views
klotilda_kola
0
Published on 12 Oct 2020 / In Other

Edhe pse teknologjia ka përparuar dhe shumë veprime po kryhen tashme online, mesa duket, kemi harruar një detaj të vogël, por të rëndësishëm…gjyshërit tanë

Show more
0 Comments sort Sort By