watermark logo

⁣Në xhepat e kujt përfundon ndihma ekonomike?

7 Views
klotilda_kola
0
Published on 30 Sep 2020 / In Kryesore

Ndihmat ekonomike është një nga shtyllat kryesore të programit të mbrojtjes sociale.
Për fat të keq në Shqipëri ajo nuk është shpërndarë, asnjëherë, në mënyrën e duhur dhe shpesh nuk ka shkuar te familjet në nevojë.

Show more
0 Comments sort Sort By