watermark logo

Përroi i premtimeve, që shterron pas zgjedhjeve

3 Views
kristina_blana
0
Published on 13 Oct 2020 / In Other

Edhe uji që rrjedh në përrua e ka një funksion të qartë.
Por, përroi i premtimeve elektorale nuk ka as drejtim, as fillim, as fund dhe shterron me mbarimin e zgjedhjeve.

Show more
0 Comments sort Sort By