watermark logo

Përse paguhemi kaq pak???

13 Views
ester_kurrizo
0
Published on 11 Sep 2020 / In Other

⁣Në shumicën e rasteve, edhe nëse do gjesh një punë, ngarkesa dhe stresi që mbart gjatë javës do të jetë më i madh se shpërblimi që do të marrësh në fund të muajit

Show more
0 Comments sort Sort By