watermark logo

Paqartësi nga mësimi online? Me leje...

63 Views
ester_kurrizo
0
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

⁣⁣Mësimdhënia online apo Tik Tok? Video është një simulim i rikthimit në
auditore duke inskenuar një situate në klasë ndërsa mësuesja pyet
nxënësit nëse kanë patur apo jo ndonjë paqartësi nga leksionet që kanë
zhvilluar gjatë klasave virtuale dhe përgjigja e studentëve është se e
vetjma gjë që kanë kuptuar gjatë karantinës është si të interpretojmë në
Tik Tok… 😂😃🤦‍♂️

Show more
0 Comments sort Sort By