watermark logo

Paraja “nën dorë” , zakoni që nuk u zhduk kurrë

4 Views
kristina_blana
0
Published on 22 Sep 2020 / In Other

⁣Ryshfeti vazhdon të jetë një fenomen i përhershëm dhe i pranishëm në shoqërinë tonë. Pjesa më e madhe e konsideron si të vetmin “mjet” për të zgjidhur problemet.

Show more
0 Comments sort Sort By