watermark logo

"Premtimet boshe" gjatë fushatës elektorale!

12 Views
klotilda_kola
0
Published on 12 Oct 2020 / In Kryesore

Muajt e parë, pas zgjedhjeve të përgjithëshme, fillojnë të dalin në pah të vërtetat dhe gënjeshtrat e premtimeve të bëra gjatë fushatës.

Show more
0 Comments sort Sort By