watermark logo

"Të drejtat e pakufizuara të shefit "

9 Views
ester_kurrizo
0
Published on 17 Sep 2020 / In Other

⁣Thellë brenda vetes, shefit i duket se ka të drejtë të vendosë se kur dhe sa duhet të qëndrosh në punë...Mos u çudit nëse do të jetë rradha jote që të marrësh mesazhin në telefon për të mos u paraqitur më në detyrë, vetëm se kushtu mund t’i teket atij. E drejta jote? E kush do t’ia dijë për atë?

Show more
0 Comments sort Sort By