watermark logo

Realiteti "ndryshe" i mediave

5 Views
klotilda_kola
0
Published on 30 Sep 2020 / In Other

⁣Mediat tradicionale shpesh devijojnënga e verteta.
Ngjyrimet e shumta emocionale, subjektive dhe partiake sjellin një tjetër këndvështrim mbi ngjarjet dhe situatat e ndodhura në realitet

Show more
0 Comments sort Sort By