watermark logo

Rikthim në punë pas pandemisë

53 Views
kristina_blana
0
Published on 23 Jun 2020 / In Kryesore

Puna në kohën e pandemisë.
Momente të ndryshme përjetimesh personale dhe situatash tipike të kohës së virusit Corona.

Show more
0 Comments sort Sort By