watermark logo

Rikthimi ne shkolla i maturanteve

37 Views
klotilda_kola
0
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

⁣Duke shqyrtuar situaten aktuale te maturanteve ne rikthimin e tyre ne shkolle, realizova videon ku ne hyrje te shkolles tregohet rreptesisht zbatimi i rregullave dhe ne dalje mosperfillja e tyre.

Show more
0 Comments sort Sort By