watermark logo

Rregullat e çuditëshme të pandemisë në shkolla

4 Views
xhenikea_ndoj
1
Published on 04 Sep 2020 / In Other

Rikthimi në shkollë konform rregullave të reja po shkakton shumë vështirësi. Projektet dhe detyrat do të dorëzohen online , ndërsa provimet do të jepen në auditorë. Mos vallë vetëm për projekte infektohesh nga Covid-19?

Show more
0 Comments sort Sort By