watermark logo

Up next


⁣Sa vlerë ka një diplomë?

13 Views
xhenikea_ndoj
1
Published on 02 Oct 2020 / In Kryesore

Një student kalon vite duke studiuar, duke ëndërruar e bërë plane për profesionin. Dhe vjen një ditë, kur ëndrra i prishet nga një realitet krejt tjetër. E atëherë për të jetuar nga banka e shkolës përfundon në banakun e lokalit.

Show more
0 Comments sort Sort By