watermark logo

Shitja ne "te zeze" e materialeve shkollore

72 Views
klotilda_kola
0
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

⁣Bazuar ne lajmin qe eshte dhene, eshte krijuar nje video funny, duke vene personazhet perkates dhe opsionet e tyre ne lidhje me problemin. Eshte bere realizimi me ane te citimeve dhe efekteve te aplikacionit. Veshtiresia ka qene ne gjetjen e audios ne sfond.

Show more
0 Comments sort Sort By