watermark logo

Shkolla, pas kovidit, kurrë më si më parë

7 Views
klotilda_kola
0
Published on 10 Sep 2020 / In Other

⁣Frika se mund të infektohesh nga Covid-19 do të zgjasë tek të gjithë ne.
Mjafton diçka e vogël për të na e kujtuar dhe për të na bërë që të mbyllemi në vetvete.
Kjo është e dukshme edhe në shkollë.
Bëni mirë të merrni masat e nevojshme, sepse nuk do të ketë më “vullnetarë” për t’jua dhënë atë stilolapsin që e keni harruar në shtëpi...

Show more
0 Comments sort Sort By