watermark logo

Stres, fatura dhe politikë e keqe

2 Views
ester_kurrizo
0
Published on 25 Sep 2020 / In Other

⁣Taksat e panumërta, e politikanë që vetëm premtojnë, probleme që mbeten të pazgjidhura për qytetarët....lista vazhdon.
Deri kur do të vazhdojmë kështu?

Show more
0 Comments sort Sort By