watermark logo

Të mbajmë apo jo maskë?!

43 Views
ester_kurrizo
0
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

Video sjell p⁣ërplasjen politike p⁣ër maskat e skaduara. Nd⁣ërkoh⁣ë qytetar⁣ët mbeten spektator⁣ë dhe krejt⁣ësisht t⁣ë paqart⁣ë n⁣ëse mbajtja e maskes eshte apo jo funksionale.

Show more
0 Comments sort Sort By