watermark logo

Tani edhe shkolla bëhet me turn të tretë

12 Views
kristina_blana
0
Published on 07 Sep 2020 / In Other

Në epokën e Covid-19 po qëllon shpesh të merren masa mbrojtëse që shkaktojnë habi dhe ilaritet.
Njëra prej tyre ishte propozimi për zhvillimin e proçesit mësimor me turne, për të shmangur grumbullimet në klasa.
Ja si do të ishte një situatë familjare, sigurisht pak e ekzagjeruar, në rast se do të hynte në fuqi kjo masë e marrë nga Ministria e Arsimit

Show more
0 Comments sort Sort By