watermark logo

Ujë i pijshëm me pikatore

4 Views
xhenikea_ndoj
1
Published on 13 Oct 2020 / In Other

Përpos talljes dhe gënjeshtrave të shumta që i bëhet popullit, tashmë po vihet në lojë edhe ekzistenca e ujit të pijshëm.Shumë familje e kanë harruar kur kanë mbushur një gotë ujë te rubineti i kuzhinës.

Show more
0 Comments sort Sort By