watermark logo

Viti 2050, maskat si relike të Pandemisë Covid-19

53 Views
ester_kurrizo
0
Published on 03 Jun 2020 / In Other

⁣Si do i shohin femij⁣ët n⁣ë vitin 2050 mjetet qe u perdoren ne kohen e korones si dhe "epoken" e Tik Tok-ut. ⁣Menyra e realizimit: sjellja e dy personazheve, femijes dhe nenes qe ka jetuar ne kohen e korones.

Show more
0 Comments sort Sort By