watermark logo

Votimi që vendosi shembjen e Teatrit Kombëtar

1,000 Views
xhenikea_ndoj
1
Published on 03 Jun 2020 / In Kryesore

⁣Votimi nga Keshilli Bashkiak per shembjen e teatrit ishte problematik. Ai u be online, ne ore te vona te dites, dhe shume me shpejt sesa afati qe duhej per tu marre si vendim.

Show more
0 Comments sort Sort By